Koopprijs

Van € 405.500 vrij op naam

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

111 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
334 m2
Inhoud
514 m3

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART!

De 28 woningen van deelplan Boterbloem zijn ontworpen in een eigentijds-klassieke stijl met veel variatie. Je vindt er straks zowel drielaagse vrijstaande woningen met een hoog zadeldak als tweelaagse halfvrijstaande woningen met een lage goot. De tweelaagse woningen zijn bovendien beschikbaar in een levensloopgeschikte variant, met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Verder is er veel ruimte om je eigen woonwensen te verwezenlijken. Zo biedt Boterbloem voor elk wat wils.

LANDELIJK EN DUURZAAM WONEN IN EEN PRACHTIGE WIJK
Vrijburgh is een groene en kindvriendelijke nieuwbouwwijk aan de rand van Drachten. Boterbloem kenmerkt zich door een duurzame opzet, waarbij groen en water een hoofdrol vervullen. De planlocatie wordt omzoomd door bomensingels. Je woont er aan rustige straatjes, met alleen bestemmingsverkeer. Kinderen hebben volop ruimte om lekker buiten te spelen. Daarmee is Boterbloem een aantrekkelijke woonbuurt voor alle generaties. Een plek waar je geniet van dorpse rust, op een steenworp afstand van het centrum van Drachten met al zijn voorzieningen. Vanuit Vrijburgh zit je bovendien in een paar autominuten op een van de uitvalswegen naar Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

INDELING HALFVRIJSTAANDE WONINGEN - LEVENSLOOP BESTENDIG - TYPE C4 (VERKOCHT)
Begane grond: Je komt binnen via de zijentree/hal met meterkast, trapopgang en deur naar de straatgerichte woonkamer (circa 20 m² groot) en tuingerichte woonkeuken (circa 18 m² groot). Vanuit de keuken is de gang bereikbaar met deels betegelde toiletruimte, inpandige berging met witgoedaansluiting en deur naar buiten, badkamer voorzien van douche en wastafel en slaapkamer (circa 17 m² groot) met dubbele deuren.
Verdieping: Middels de vaste trap vanuit de hal kom je op de overloop. De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers van circa 11 en 14 m² groot en een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

BINNENAFWERKING ALLE WONINGTYPES
In de basis worden alle woningen al voorzien van houten binnendeurenkozijnen met opdekdeuren. Tevens is een luxe opdekdeur van glas tussen de hal en woonkamer opgenomen. De badkamer en toiletruimte zijn afgewerkt met luxe wand- en vloertegels en luxe sanitair.

GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST! LICHT, RUIM EN ENERGIEZUINIG
Vanzelfsprekend zijn alle woningen van project Boterbloem gasloos en gebouwd volgens de laatste normen van BENG. Die afkorting staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. Elke woning beschikt over een lucht-water-warmtepomp in combinatie met vloerverwarming op alle woonlagen. Omdat alles nieuw en fris is, heb je de eerste jaren geen omkijken naar het onderhoud. Een energiezuinige en onderhoudsarme woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Verkopend makelaars: Lamberink Nieuwbouwmakelaars en Makelaardij Hoekstra.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld op basis van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven ze een indruk van de toekomstige situatie. Ze pretenderen geen exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen worden ontleend. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...
Bnr.
Reset
7 Levensloopbestendige woning € 399.500

Levensloopbestendige woning

Bouwnummer 7 - € 399.500

Verkocht

112 m2 woonoppervlakte

294 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

8 Levensloopbestendige woning € 395.000

Levensloopbestendige woning

Bouwnummer 8 - € 395.000

Verkocht

112 m2 woonoppervlakte

269 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

9 Levensloopbestendige woning € 395.000

Levensloopbestendige woning

Bouwnummer 9 - € 395.000

Verkocht

111 m2 woonoppervlakte

271 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

10 Levensloopbestendige woning € 405.500

Levensloopbestendige woning

Bouwnummer 10 - € 405.500

Verkocht

111 m2 woonoppervlakte

334 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Vrijstaande woning bouwnr 14


Bekijken Brochure vrijstaande woning
Brochure vrijstaande woning

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Levensloopbestendige woning in het project Boterbloem

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.