Koopprijs

Van € 415.000 vrij op naam

Aantal woningen

1 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

114 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
270 m2
Inhoud
397 m3

Omschrijving

** Verkoop gestart! **

Binnen de laatste fase van nieuwbouwproject De Melkweg worden 4 half vrijstaande woningen, 4 twee onder één kap woningen en 1 vrijstaande woning aangeboden. De woningen onderscheiden zich van de reeds gerealiseerde woningen, doordat ze worden uitgevoerd in verschillende fraaie metselverbanden en steenkleuren. Deze woningen zijn - om het in zuivel-termen te houden - de krenten in de pap voor 'De Melkweg'.

LOCATIE
Het project De Melkweg is gelegen aan de Nanningaweg te Oosterwolde, op de plaats waar voorheen coöperatieve zuivelindustrie 'De Zuid-Oost-Hoek' stond. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Via de Nanningaweg bereikt u snel het centrum van Oosterwolde. Ook de N381 en de N351 zijn snel te bereiken, waardoor u zowel in Drachten en Beilen las in Wolvega binnen een half uur kunt zijn. In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder het gezellige winkelcentrum, sportverenigingen, het Stellingwerfcollege en verschillende basisscholen en voor de deur ligt de Opsterlandse Compagnonsvaart!

VRIJSTAANDE WONING
* bouwnummer 27;
* gelegen aan de Nanningaweg;
* woonoppervlakte 114 m2;
* kavelgrootte 270 m2;
* koopsom € 415.000,- v.o.n. (inclusief sanitair en tegelwerk).

De woningen worden duurzaam gebouwd. Zo zijn de woningen gasloos, goed geïsoleerd met bijvoorbeeld HR++ glas en op het dak liggen zonnepanelen. De woningen beschikken over een lucht-water warmtepomp voor de verwarming en voor warm tapwater. Op de begane grond en eerste verdieping wordt vloerverwarming aangebracht.

Meer informatie en beschikbaarheid is te raadplegen via de site nieuwwonenfryslan.nl

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen worden ontleend. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...
Bnr.
Reset
27 Vrijstaande woning € 415.000

Vrijstaande woning

Bouwnummer 27 - € 415.000

Beschikbaar

114 m2 woonoppervlakte

270 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Vrijstaande woning in het project De Melkweg