Binnenkort in verkoop - Prins Bernhardstraat Burgum

04 februari 2022

Binnenkort zal de start verkoop plaatsvinden van 16 royale twee-onder-één kapwoningen en 1 vrijstaande woning gelegen aan de Prins Bernhardstraat te Burgum.

ONTWERP

Doordat er in het ontwerp een tweetal dakvormen worden toegepast, ontstaat er een mooi, speels straatbeeld. De woningen worden standaard aangeboden met aangebouwde berging, vaste trap naar de tweede verdieping en worden zeer duurzaam opgeleverd.

 

BURGUM

Burgum ligt midden in de Fryske Wâlden tusken wâld en wetter (tussen woud en water). Burgum is een dorp met vele eigen voorzieningen; zo zijn er diverse supermarkten en winkels in het gezellige winkelcentrum, diverse scholen, sport- en zorgvoorzieningen. Grotere plaatsen als Leeuwarden (20 autominuten) en Drachten (15 autominuten) zijn goed bereikbaar.

 

PROJECT IN VOORBEREIDNG

Het project is momenteel nog in voorbereiding. Vanaf start verkoop kunnen wij je voorzien van de benodigde verkoopdocumentatie zoals de brochure en prijslijst.

 

**Wil je op de hoogte worden gehouden van dit project? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van het project via de projectwebsite op NieuwWonenFryslan.nl**

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Prins Bernhardstraat?

Bekijk ook het project Prins Bernhardstraat

In verkoop
custom media
Meer informatie

Prins Bernhardstraat

Burgum

4 woningen beschikbaar
136m - 175m woonoppervlakte
€ 384.500 tot € 585.000