Bouw 2e fase start in april van Boterbloem Drachten!

07 maart 2024

De verkoop van nieuwbouwproject Boterbloem te Drachten verloopt voorspoedig. De bouw van fase 1 is in volle gang en fase 2 volgt in april! Wie op zoek is naar een energiezuinige halfvrijstaande of vrijstaande woning moet er snel bij zijn. 

De vrijstaande woningen van Boterbloem die nog beschikbaar zijn, hebben een tuingerichte woonkamer en een open keuken met kookeiland aan de straatzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een luxe badkamer. De tweede verdieping is vrij indeelbaar en biedt ruimte voor twee extra (slaap)kamers. Deze vrijstaande woningen hebben standaard een aangebouwde stenen berging en de achtertuin gelegen op het zuid-westen! 

De halfvrijstaande woningen van Boterbloem die nog beschikbaar zijn, hebben de keuken aan de voorzijde. De tuingerichte wonkamer van circa 35 m2 geeft middels de dubbele tuindeuren toegang tot de achtertuin van ruim 15 meter diep! De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een luxe badkamer. De tweede verdieping is middels een vaste trap te bereiken en is vrij indeelbaar.

Nieuwsgierig geworden naar de beschikbare woningen? Kijk dan snel op de projectwebsite of informeer bij de verkopende makelaars. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Boterbloem?

Bekijk ook het project Boterbloem

In verkoop
custom media
Meer informatie

Boterbloem

Drachten

1 woning beschikbaar
108m - 189m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 570.000