Boterbloem Drachten: Nog één woning beschikbaar!

13 mei 2024

Op zoek naar een nieuwbouwwoning zonder lange wachttijden? Grijp nu je kans in plan Boterbloem Drachten, waar de bouw al is begonnen. Er is nog slechts één vrijstaande woning te koop!

Vrijburgh is een kindvriendelijke, groene nieuwbouwwijk aan de rand van Drachten. Ideaal voor alle leeftijden, dichtbij stadsvoorzieningen en met snelle toegang tot uitvalswegen naar omliggende steden.

De vrijstaande woning type D (bouwnummer 14) heeft een ruime entree, lichte woonkamer met tuinzicht, grote woonkeuken, drie slaapkamers, badkamer met douche en toilet, en zolder met mogelijkheid voor extra kamers. Standaard is de woning voorzien van houten kozijnen en een hoogwaardige afwerking in badkamer en toilet. Gebouwd volgens BENG-normen, is het huis gasloos, met lucht-water-warmtepomp en vloerverwarming, wat zorgt voor lage onderhoudskosten en energiebesparing. Goed voor het milieu, maar ook zeker voor de portemonnee!

Interesse in de beschikbare woning? Bezoek de projectwebsite of neem contact op met de verkopende makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Boterbloem?

Bekijk ook het project Boterbloem

In verkoop
custom media
Meer informatie

Boterbloem

Drachten

1 woning beschikbaar
108m - 189m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 570.000